MarabalMarabal és una organització que treballa amb les Arts del Cos com a mitjà creatiu i de creixement personal, social i professional.

Les disciplines en què som especialistes són: Dansa, Teatre,
Arteràpia, Teatre Social, Teatre Comunitari, Cabaret, Arteràpia i Expressió Plàstica. Les treballem separadament i, també, conjuntament, aprofitant les possibilitats expressives, creatives i terapèutiques de la interrelació dels llenguatges artístics. Realitzem:
  • Tallers, cursos i formacions en arts escèniques
  • Formacions a professionals
  • Espectacles de teatre, dansa i interrelació de disciplines.
  • Espectacles de reflexió activa
  • Projectes d’Art Comunitari

Des de 2008, tenim la nostra seu al barri del Poble-sec: Centre de Formació i Creació Artística Marabal.

Creiem en l’Art com a forma d’expressió pròpia, única, personal i intransferible. I accessible a tothom. En tots els nostres cursos (dansa, teatre, cabaret, infantil...) el professor esdevé més un acompanyant que un director del procés artístic de les persones o els grups. La creació parteix de l’alumne i es construeix en l’espai de formació i amb la companyia del grup i l’ajut del formador. Tothom pot enfrontar-se a la creació com a camí d’auto descoberta i de gaudi.

A Marabal, considerem l’Art com una eina de transformació social i treballem en les arts aplicades a la societat i l’educació.

FORMACIONS, CURSOS I ACTIVITATS
Les formacions i alguns cursos estan reconeguts pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Clicar en els títols i veureu més informació d'aquest blog o directament de la web de Marabal